Intercanvis juvenils internacionals

 


Joves de 15 a 25 anys de grups formals participen en una trobada internacional entorn d'una disciplina artística, explorant un tema amb contingut social. Els joves amb algun tipus de desavantage hi són prioritaris.


Des de 1998 hem realitzat més de 20 projectes juvenils europeus. A continuació podeu veure una mostra dels més destacats:

L' Utopia d'un futur millor

Oldenburg, Alemanya. 77 joves de Polònia, Alemanya, Països Baixos, Txèquia, Letònia i Catalunya parlen i reflexionen sobre les seves utopies i les seves visions de futur en relació al desenvolupement de la societat, de la tecnologia i del món. Joves de 13 a 20 anys. (2007).

Totes les fotos de l'intercanvi a : 

 

No sóc perillós, sóc diferent

Saldus, Letònia. Joves de Letònia, Lituània, Alemanya i Catalunya es reuneixen per a fer una trobada de reflexió sobre el fet de ser i de comportar·se de manera diferent en la societat. Joves de 16 a 25 anys. Inclusió de joves desafavorits. (2007)

 

Tots som tots, viatge per la immigració

Terrassa, Catalunya. Estudi de les diferents realitats de la immigració als països participants : Suècia, Itàlia, Alemanya i Catalunya. Joves de 13 a 22 anys. Inclusió de joves desafavorits. (2007)


Joves en acció

Sort, Catalunya i Belfast, Irlanda del Nord. Es va parlar dels problemes que afrontem en la societat actual i també sobre el conflicte irlandès. Joves de 15 a 22 anys (2006).

 


El clown, símbol de vida

Leipzig, Alemanya. Joves d’Itàlia, Suècia, Alemanya i Catalunya. Teatre sobre la marginació social. Joves de 15 a 18 anys (2006)

 

La meva responsabilitat, la teva responsabilitat

Sostanj, Eslovènia. Joves de Suècia, Bèlgica, Escòcia, Irlanda, Alemanya, Eslovènia i Catalunya. Teatre per la presa de consciència de les nostres responsabilitats com a ciutadans. Joves de 16 a 25 anys (2006).

 

Sóc un estranger

París, França. Joves d’Estònia, Romania, Holanda, França i Catalunya. Teatre sobre la immigració. Joves de 17 a 25 anys (2005).

 

Ai, ai, Alice! Somnis de futur

Sort, Catalunya i Birmingham, Anglaterra. Joves anglesos i catalans. Creació d’un espectacle i difusió multimèdia (www.c21vox.tv) Joves de 15 a 18 anys (2005)

 

Capses màgiques

Tramonti di Sotto, Itàlia. Joves alemanys, italians i catalans. Espectacles amb globus inflables de grans dimensions. Joves de 15 a 19 anys (2005)

 

La veu del teatre I i II part

Barcelona, Catalunya i Brasov, Romania. Es treballen tècniques de teatre social i teatre de l’oprimit de Boal. Joves de 17 a 25 anys (2005 - 2004)

Destí Europa

Colònia, Alemanya (2004). Joves alemanys, francesos, israelis, turcs i catalans de 15 a 20 anys es reuneixen per tal de desenvolupar espectacles breus barrejant les disciplines que practiquen: hip hop, rap, circ, dansa-teatre, música i teatre. En 7 dies es realitzen 32 espectacles. L'intercanvi es mou al voltant del tema del naixement, la destrucció i la resurrecció.

 

Sense Fronteres

Producció i creació d’un espectacle interdisciplinari amb joves francesos, andorrans i catalans. Estrena dins el “Festival Mundial de la Joventut de Barcelona” al recinte del Fòrum de les Cultures. Encàrrec de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya (2004)

 

La Triada

Barcelona. Trobada teatral amb joves anglesos, alemanys i catalans. Espectacles de carrer sobre la diversitat. Joves de 15 a 18 anys (2004)

 


Somnis i esperances

Leipzig, Alemanya. Joves anglesos, alemanys i catalans es troben per a fer tallers de teatre. El futur somniat pels joves. Joves de 15 a 18 anys (2003)
 

Crosscultural links

Barcelona. Joves d’ Anglaterra, Itàlia, Eslovàquia, Romania i Moldàvia. Es treballen temes d’interculturalitat i història europea. Joves de 17 a 25 anys. (2003)
 

El Mur, el teatre a través de les fronteres

Realització d’un espectacle comú entre alemanys i catalans. Primera trobada a Potsdam, Berlín, Alemanya, i després a Barcelona. Joves de 15 a 21 anys (2002)

 

Faut pas payer

Obra de teatre de Dario Fo. Tallers teatrals interculturals i representació de l’obra amb la Companyia Amateur francesa “La bave du crapaud”. Joves de 17 i 18 anys (2002)


Trobada Mediterrània de Teatre Adolescent

Montpellier, França. Els joves catalans experimenten tallers de música, conte, teatre i mim amb joves francesos, tunisins i marroquins. Joves de 15 a 19 anys (2000)


Obra Multicultural

Tiana, Catalunya. Joves francesos i catalans treballen per a crear un espectacle conjunt. Joves de 15 a 20 anys (1999)

Els joves i l’euro

Espectacle co-dirigit per Mònica Lucchetti i Michel Bourélly a partir de les aportacions de 20 joves catalans i francesos. Actuacions a Barcelona i a Montpellier. Joves de 15 a 18 anys (1998- 1999)